صفحه شخصی مهدی شاهمرادی   
 
نام و نام خانوادگی: مهدی شاهمرادی
استان: ایلام - شهرستان: ایلام
رشته: کارشناسی عمران - پایه نظام مهندسی: یک
شغل:  طراح و ناظر سازه - کارشناس بازسازی حوادث غیر مترقبه
شماره نظام مهندسی:  2830000580
تاریخ عضویت:  1388/12/26
 روزنوشت ها    
 

 درخواست همکاری از دوستان- نماهای روستایی بخش عمومی

15

باسللام به دوستان گرامی
از دوستانی که در امر نماسازی بیرونی ساختمانهای روستایی که با شرایط زندگی و بافت روستایی همخوانی داشته باشد اطلاعات یا دیتیلهایی در دست دارند خواهش میکنم اطلاعات موجودشون رو در صورت امکان در دسترس قرار بدهند  چون با توجه به نوع فعالیتی که اینجانب در حوزه روستایی دارم و نظارتی که نا به حال انجام شده ورود نماهایی شهری به روستاها بافت و زیبایی روستاها رو واقعا تهدید میکنه

با سپاس از لطف شما 

یکشنبه 20 شهریور 1390 ساعت 08:19  
 نظرات    
 
بهناز فردوسی 15:15 یکشنبه 20 شهریور 1390
7
 بهناز فردوسی
چه زمینه جالبی رو مطرح کردین
من که غیر از ابیانه هیچ تصویر و ذهنیتی از نماهای روستایی ندارم
مشتاقم از جواب های دوستان چیز یاد بگیرم
سید حافظ هاشمی 22:22 یکشنبه 20 شهریور 1390
7
 سید حافظ هاشمی
با عرض سلام خدمت مهندس شاهمرادی، با توجه به اینکه هر شهر و یا روستایی، اقلیم و فرهنگ خاص خود را دارند و و برای اینکه بتوان در روستا ها نمای شهری را جایگزین نمای روستایی نکنیم باید اطلاعات کامل از آن منطقه داشته باشیم مانند : نوع مصالح مصرفی در روستا ،شرایط آب و هوایی روستا ، جهت قرار گیری روستا ، مصالح موجود در روستا که به قول استاد پیرنیا بو م آورد و یا ایدری باشد که از لحاظ مالی هم به صرفه باشد و از این قبیل اطلاعات نیاز است . و این کاری که شما در نظر دارید انجام بدید یک پایه گذاری اساسی می خواهد که بتوان فرهنگ قبلی خود روستا را با فرهنگ و تکنولوزی جدید تطبیق داد و به یک معماری روستایی جدید که از معماری قبلی خود دور نشود و همچنین از تکنولوژی های جدید عقب نیفتد . که برای مثال می توان روستای تاریخی سانتافه در ایالات نیومکزیکوی را نام برد که در یک روستا که با نمایی کاهگل و سقف های تیرچوبی که همانند بنا ها روستایی کشور ایران است .
همچنین شما می توانید اگر اطلاعاتی درباره روستا های کشور مطالبی داشته باشید از کتاب بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران به تالیف دکتر وحید قبادیان انتشارات دانشگاه تهران مراجعه کنید و یا یک سری از کتاب های منتشر شده مسکن و شهرسازی درباره روستا های ایران .
و در آخر اگر مایل بودید می توانم با شما در این مورد همکاری داشته باشم .
نادیا نادری 12:47 دوشنبه 21 شهریور 1390
6
 نادیا نادری
با سلام و آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز، شما می توانید با مطالعه کتاب های جغرافیا و برنامه ریزی روستایی ، کتاب های دکتر حسین آسایش و دکتر مسعود مهدوی ، با مبانی و اصول برنامه ریزی و طراحی برای روستا ها آشنا شوید. کتاب جغرافیای روستایی (فرایندها، واکنش ها و تجربه های بازساخت روستایی) تالیف آقای مایکل وودز که تو سط آقای دکتر محمدرضا رضوانی و آقای صامت فرهادی ترجمه شده هم کتاب بسیار مفیدی است که می تواند در این امر به شما کمک کند.
ضمنا بد نیست سری هم به مطالعات مربوط به جامعه شناسی و مردم شناسی روستایی بزنید، تصمیم گیری برای روستاها باید در درجه اول با شناخت و آگاهی از ضمیر ناخودآگاه جمعی روستاییان انجام بگیرد.
شاید این کلید واژه ها هم در مطالعات به دردتان بخورد: سیمای روستایی، چشم انداز طبیعی و انسانی روستا، انواع روستاها خطی، پلکانی، متمرکز، پراکنده و..... برنامه ریزی ناحیه ای
امیدوارم روستاهای ایران هویت خود را بیش از این که هست از دست ندهند.
نادیا نادری 13:10 دوشنبه 21 شهریور 1390
7
 نادیا نادری
راستی این کتاب ها هم مفیدن
معماری روستایی - ایران از فروغ کاظمی و محسن سرتیپی‌پور
در آمدی بر شناخت معماری روستایی ایران از اکبر حاجی ابراهیمی زرگر

این هم یک لینک دانلود یک مقاله است با عنوان شاخص های معماری مسکن روستایی در ایران
http://www.parsacloob.com/catch/data/a14202/53313842207_(www.parsacloob.com).pdf
اگرفکر می کنید کمکی از دست من بر می آد می توانید از طریق ایمیل با من مکاتبه کنید.